Disclaimer

Disclaimer
De eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

De eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Het is echter mogelijk dat, na verloop van tijd, bepaalde informatie verandert, niet meer juist of onvolledig is. Uiteraard zal de eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen. De eigenaar ven samensteller van Veluwezoominbeeld.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze website aangeboden informatie. De eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

De eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Auteursrecht
Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s, films en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van de eigenaar en samensteller van Veluwezoominbeeld.nl. Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van Veluwezoominbeeld.nl is het niet toegestaan inhoud en materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden dan het gebruik op Veluwezoominbeeld.nl.

 

Verzoeken voor toestemming kunnen gericht worden naar veluwezoominbeeld@outlook.com